ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Бандити с противогази ограбиха посред нощ оборот от ресторант

Единствената полза от растящата инфлация и скоротечната мизерия е, че българските престъпници се обръщат все по-често към филмовото изкуство и черпят с пълни шепи от инвенциите на блокбъстърите. Заемането на изненадващи сюжетни акценти и реквизити без никаква сянка на съмнение освежава скучните сценарии, завещани от соцвремената, по които нашенските апаши извършват ежедневната си тежка и опасна работа.

Такъв аксесоар, останал от тъмните времена, когато соцът ни учеше да носим калашника с протегнати ръце напред, за да не ни капе по краката при атомен взрив, безспорно е противогазът. Днес с изненада научаваме, че този залежал в старите бомбени убежища реквизит е намерил нова употреба, макар и с користно-престъпна цел.

Сутрешните бюлетини на полицията емоционално се обагриха от новината, че неизвестни нападатели са ограбили столичен ресторант, маскирани с противогази.

Престъплението е извършено около 2 часа след полунощ, след приключване работата на заведението в центъра на София. Изневиделица двама мъже, нахлузили противогази на лицата си, нахлули и напръскали обилно със спрей две жени от персонала на ресторанта, които в същия момент броели оборота. Нападателите издърпали парите от ръцете им и избягали.

Според неофициална информация ограбената сума е около 24 000 лева. На пострадалите жени е оказана медицинска помощ. Нападателите с противогазите се издирват, но надеждите на разследващите, че някоя камера би могла да е ги е заснела, са съвсем крехки, по разбираеми причини.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *