ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Военният съюз “Шипка” кацна на мушката на ДАНС

данс

Дейността на народното опълчение била противодържавна, е преценила прокуратурата

На 12.12.2022 г. е получен сигнал в прокуратурата, в който се излагат твърдения за евентуално извършени престъпления по Глава първа от Особената част на Наказателния кодекс – Престъпления против републиката“. В сигнала се твърди, че дейността на Военен съюз – Българско народно опълчение „Шипка“ е противодържавна, съобщават от пресцентъра на прокуратурата. 

Сигналът за извършено престъпление от общ характер е разпределен на случаен принцип на прокурор от Софийска градска прокуратура.

На 13.12.2022 г. наблюдаващият прокурор с постановление е възложил на Държавна агенция „Национална сигурност“ да извърши проверка по случая. След приключване на проверката наблюдаващият прокурор ще извърши преценка дали има достатъчно данни за извършено престъпление.   

За резултатите обществеността ще бъде информирана. 

Що се отнася до дейността и посланията на Военен съюз-БНО “Шипка” ето какво пише в един от постовете на организацията във Фейсбук:

“…Съгласно програмата за нулиране на световния дълг на ООН, вие ще бъдете длъжни да си предадете доброволно цялото имущество, а, ако откажете, имуществото ви ще бъде отнето и вие ще бъдете отведени в центровете за административно задържане (концлагери – те вече са подготвени в Европа и по целия свят) и насила ще ви чипират и инжектират. При новият предстоящ робовладелчески строй, едни малък елит ще притежава всичко на света, а останалите – робите – ще получават под наем : дрехи, апартамент, ток, вода, храна (забрана на месото за робите), телевизор, телефон, компютър, интернет – всичко.

За посочения период са предвидени: – едно световно правителство; – безкасова световна валута; – световна централна банка; – край на националния суверенитет; – край на цялата частна собственост; – край на семейната единица; – задължителни ваксинации; – универсален доход, заплатите се отменят (политика на строги икономии); – имплантиране на микрочип, който служи като платежно средство наблюдение и контрол; – световно въвеждане на система за социален рейтинг по китайски модел; – хората ще са концентрирани в «зони за заселване» – агломерационни центрове…”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *