ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Малтретиран съпруг се сдоби с обвинение за убийството на жена си

нож

Навръх Свети Валентин, празникът на любовта, Софийска градска прокуратура публикува информация за потресаващата история на насилие между двама съпрузи. Мъж, убил жена си по особено жесток начин, ще бъде изправен пред съда, съобщиха от СГП. Престъплението е от 25 март м.г. Двамата живеели с конфликти и скандали, които често прераствали във физическо насилие, уточняват от обвинението.

За разлика от традицията, този път съпругата играела ролята на злото, а жертвата бил съпругът ѝ. В моменти на агресия тя често заплашвала с нож съпруга си, просвала го на пода, заключвала го. Тя не му разрешавала да разговаря с други хора и ако това се случвало, побеснявала.

Съпругът бил с няколко инфаркта и инсулта и се нуждаел от помощ. Жената била с тежка депресия и психоза, диагностицирани от лекар. Мъжът ѝ пък развил хроничен стрес и астенизация, изтощение, безсилие и слабост.

На 25 март мъжът и жена му били в дома си в столичния кв. “Младост”. Той искал да излезе, за да си купи вестник и кафе, но тя му забранила. Взела ключовете му и го заключила в апартамента. След известно време се върнала обратно и се насочила агресивно към него. Той я предупредил, че ако му посегне, ще се обади на полиция или на сина си и взел телефон.

“Това разгневило съпругата, тя изтръгнала телефонната слушалка от ръцете на съпруга си, изскубнала кабела на телефона, блъснала го на земята, взела нож, заплашила го, че ще умре и посегнала към него. Двамата се сборичкали, като мъжът успял да вземе ножа.

Афектиран, той започнал да дупчи жена си по лицето, шията и гърдите. Въпреки раните си съпругата му успяла да излезе от апартамента, позвънила на съседи за помощ, след което паднала и починала на площадката между стълбите. Съдебните медици преброили 9 пробождания с нож по тялото ѝ”, сочат подробностите, разкрити от прокуратурата.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *