ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Половин шише ракия зад жестокото убийство в Гъмзово

Прокуратурата ще поиска постоянно задържане на тримата непълнолетни, заподозрени за убийството във видинското село Гъмзово.

Конкретният повод за посегателството срещу жертвата е възникнал скандал за половин шише ракия. Убийството е извършено по особено жесток начин, съобщиха на брифинг от полицията и прокуратурата.

“За извършеното тежко престъпление са установени и задържани 3 лица. Повдигнати са обвинения за извършено убийство. Днес ще бъде внесено искане за мярка “задържане под стража”, която да бъде разгледана от Окръжния съд във Видин. Лицата са непълнолетни. Причина за престъплението е злоупотреба и употреба на алкохол”, заяви Владислав Влашев – говорител на прокуратурата във Видин. 

Четвъртото, 10-годишно момче, е под полицейска закрила.

Пред кмета на Гъмзово Венизел Флоров също посочи, че причината за агресията е закупена от жертвата ракия, която заподозрените не харесали.

„Не била хубава, върнали са я, а човекът им е върнал парите. Според разследващите е бит с твърд предмет и ритан. Има счупена горна и долна челюст, череп, разкъсани устни”, обясни той.

Хората от селото определят задържаните като лоши момчета. Младежите са известни на полицията. Били са уличавани в дребни кражби до сега. Хората в селото са потресени от случилото се.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *