ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

БОЕЦ: Преди събирахме капачки за кувьози, след Промяната събираме заплати за снаряди.

пари

Georgi Borisov Georgiev във Фейсбук:

Борисов дари три милиарда лева от нашите пари на Путин за ТУРСКИ ПОТОК. Това е по 1500 лева, или по една средна заплата от всеки работещ българин.  Не чувам и не виждам правителството и Кирил Петков да правят нещо по сигналите на БОЕЦ за този грабеж. Омертата е по силна от всякога. Вместо това и вместо правителството да вземе решение и да подкрепим Украйна с въоръжение искат от нас да даряваме.

Преди събирахме капачки за кувьози, след Промяната събираме заплати за снаряди.

А къде е държавата?

"Държавата сме всички ние", казва Кирил Петков. Ами като ние сме държавата защо нашият глас не се чува? Защо трябва да вършим работата на управниците ни? Защо Пеевски, Борисов, Гешев, Цацаров и бандата им, които ограбиха милиарди от нас , "от държавата" остават недосегаеми? Защо БОЕЦ сме почти сами пред ВСС в битката срещу мафията и Гешев? Значи, когато трябва да даваме – "ние сме държавата", а когато изискваме от политиците да изпълняват обещанията си изведнъж се оказва, че искаме да им счупим държавата. Тяхната държава, разбираш ли…

Държава се управлява с кураж, жертвоготовност и сила да отстояваш принципи и цели. А държава, която е превзета от мафията изисква още повече смелост и твърдост от своите управници. Нужни са бойци, а не счетоводители и пишман политици. После ще дойде времето и на експертите, на мениджърите и партийците. Война е не само в Украйна, война се води и в България. Мафията обяви тази война на гражданите и тя също коства човешки животи. И за да си върнем достойнството, като народ и държава първо трябва да спечелим тази война. Иначе без значение кой е на власт, корумпетата, рубладжиите, ченгетата и мутрите ще ни редят живота и ще продължаваме да се давим в кочината им.

Не губете вяра. И предстоящите избори няма да са последни. Ще си извървим пътя, ще си изборим битките и ще се преборим с всичко, важното е да не се отказваме.

Битката продължава.

#БОЕЦ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *