ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

И в Пазарджик задържаха шофьор, пиян до козирката

КАТ - дрегер - пиян МПС - шофьор

Полицията в Пазарджик задържа 43-годишен шофьор на лек автомобил с 3.35 промила алкохол. Той е "пътувал" по трасето Пловдив – Пазарджик, а за неадекватното му поведение на пътя са сигнализирали граждани, движещи се по същата отсечка. По данни на полицията, пияният водач на МПС е задържан за срок от 24 часа. Органите на МВР са убедени, че само активната гражданска позиция е предотвратила някое и друго тежко пътно-транспортно произшествие.

Шегата настрана – оказва че, че ако ще камерите да не са на всеки километър, а през метър и половина – все тая. За намесата на т. нар. контролни органи, колкото и адекватна да изглежда тя в собствените им очи, все си трябва живо телефонно обаждане. Инак всичко остава в графата "Скверна снимка за интимен спомен". Защото, както гласи класическото оправдание за липсата на резултати в борбата срещу корупцията, даването и получаване на подкупи е "интимен акт", т.е. става на най-много на четири очи.

Хвали се МВР, че откакто е започнаха хайката за дрогирани и пияни шофьори, били проверени 12 000 МПС-та, били хванати нам си колко нашмъркани и наквасени водачи…

Някой обаче да е казал, на всички тези 300-400 души (поне) за кой път им е "днешното" залавяне? Те имат ли досиета в КАТ, тези досиета чисти ли са, или всички са с фалшиви книжки, даже изобщо не са българи?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *