ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Обвиниха 20-годишна за убийството на приятеля й

нож

Софийска градска прокуратура (СГП) внесе в Софийски градски съд (СГС) обвинение срещу двадесетгодишна жена за умишлено убийство с особена жестокост. Събраните в хода на разследването доказателства сочат, че обвиняемата и мъжът, с когото живела под наем в апартамент в ж. к. „Връбница“, редовно употребявали хероин и алкохол.

През септември миналата година двамата посрещали гости в апартамента и солидно се почерпили. В следобедните часове останали сами и започнали да се карат, тъй като мъжът ревнувал и искал да вземе телефона ѝ, за да прегледа комуникацията в него. Двамата си разменяли обидни думи на висок глас и тропали по вратите и мебелите в апартамента, поради което ги чули съседи.

Вечерта скандалът между двамата ескалирал и обвиняемата започнала да нанася удари с твърди предмети в областта на главата, тялото и крайниците на приятеля си, като го ударила поне шест пъти.

След това взела нож с обща дължина над 33 см. и дължина на острието 20 см. и с него нанесла не по-малко от 25 удара в областта на главата, тялото и крайниците на приятеля си.

Първоначално той се опитал да се предпазва, но след като съпротивата му била сломена, обвиняемата продължила с нанасянето на удари, проявявайки изключително усърдие и жестокост.

След като умъртвила приятеля си, тя почистила внимателно пода на хола, използвайки кофа с вода и парцали. После отишла при своя съседка и ѝ казала да позвъни на тел. 112, защото приятелят ѝ се е наръгал с нож и е мъртъв. На подадения сигнал била изпратена дежурна оперативна група от СДВР, които извършили оглед и започнали разследване, проведено под ръководството и надзора на СГП.

Предстои насрочване от Софийски градски съд на разпоредително заседание по делото.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *