ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Шефът на „Български пощи“ се извини на пенсионерите, съобщи властта

пощи

Новият директор на „Български пощи” Богдан Теофанидис провери как се извършва изплащането на пенсиите. От пресслужбата на Министерския съвет съобщиха, че той е поискал лично да се увери, че създадената от новото ръководство организация работи.

Поради технически затруднения, причинени от кибератаката по системите на „Български пощи“, пенсиите и този месец се изплащат по списъци по ведомост и по настоящ адрес, регистриран в НОИ. За да не се допускат грешки, предоставените от НОИ списъци внимателно се проверяват.

Направената проверка в ранния следобед вчера установила, че традиционните сутрешни струпвания са преминали и работният ден протича спокойно, уточняват от правителствотго. Теофанидис е разговарял както със служителите, така и с клиентите на пощенските клонове. Служителите на станцията споделиха, че макар и по-бавно, се справят с изплащането на пенсиите и увериха, че всеки пенсионер ще си получи пенсията.

От името на новото ръководство директорът на „Български пощи“ се извини лично на възрастните хора за причиненото неудобство и увери, че правят всичко по силите си пощите да заработят на пълен капацитет възможно най-скоро.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *