ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Съдът в Кюстендил пусна под домашен арест сина на кмета на Панагюрище

окръжен съд кюстендил

Тричленен състав на Окръжен съд – Кюстендил взе мярка за неотклонение „Домашен арест“, по отношение на Иван Белишки от Панагюрище, привлечен като обвиняем за нанасяне на телесна повреда на полицейски органи – служители от ОД МВР – Кюстендил. Мярката ще се изпълнява с гривна за електронно наблюдение, на адреса на обвиняемия в Панагюрище. Съдът отмени определението на РС – Кюстендил, с което по отношение на обвиняемия бе взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Определението на Окръжен съд – Кюстендил е окончателно.

В мотивите си съдът посочва, че от доказателствата по делото може да се направи обосновано предположение за съпричастност на обвиняемия към посоченото престъпление, но няма реална опасност той да се укрие или извърши престъпление, предвид това, че е неосъждан към момента и има постоянен адрес в Панагюрище.

При задържането си Иван Белишки е бил въоръжен с пистолет и нож и е оказал съпротива, а по случая бяха образувани две досъдебни производства, припомниха от полицията. Според прокуратурата, Белишки има седем криминални регистрации до момента, както и висящо дело в СГС за нанасяне на телесна повреда.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *