ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Tom Ford е вече Estée Lauder

Том Форд

Джобът на основания в Ню Йорк козметичен гигант „олекна“ с близо 2.8 млрд. долара, превръщайки в процеса Том Форд в милиардер. По данни на списание Forbes, Estée Lauder Companies, под чието крило отдавна са и MAC и Clinique, е вече законен собственик на Tom Ford и Marcolin, отговарящ за очилата на американския моделиер.

Въпреки крупната сума, от Estée Lauder очакват да си възвърнат близо 1 млрд. долара от печалбите на новите артикули на Tom Ford и Marcolin. Наред с това и Том Форд, и Доменико Де Соле, председателят на Tom Ford International, ще останат в бившата им компания и през 2023-а, като първият ще продължи да бъде неин творчески директор.  

Не мога да бъда по-щастлив от тази бизнес сделка, тъй като The Estée Lauder Companies е идеалният дом за моята марката. Нещо повече – лейбълът бе изключителен мой партньор още от първия ден на създаването на Tom Ford. Ето защо съм толкова развълнуван да видя как от The Estée Lauder Companies ще ръководят моята компания оттук насетне.“ – каза Том Форд в неотдавнашно изявление.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *