ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Не можем да сме успешни, ако не се развиваме

компютър изкуствен интелект

За да бъдем по-успешни – и като хора, и като бизнес, е необходимо да вдигнем поглед от ежедневието и да погледнем към хоризонта. И колкото по-надалеч, толкова по-добре.

Всеки бизнес всъщност е услуга, а технологиите и софтуерът, които използваме в своята дейност, са просто инструменти за постигане на някаква цел. Развитието на която и да е наша дейност е свързано с притежаването на данни. Те дават възможност да оценим къде сме в даден момент и по-важното – да се усъвършенстваме. Това отбеляза в своето изложение Горан Ангелов – изпълнителен директор на IBS България, по време на най-голямата конференция у нас за автоматизация на бизнес процеси: "Автоматизация на бизнес процеси и наблюдение на критични бизнес услуги", която се проведе за трета поредна година в София.  

Данните са в основата на всяка дейност. Но можем ли да ги използваме? И имаме ли стратегия за това? Според Горан Ангелов днес изразходваме големи средства за подреждането им. Но, всъщност за всеки нов проект ние много често просто копираме и умножаваме обема на данните, но без да създаваме нови данни. По този начин само усложняваме процесите на намирането и използването им. За това изразходваме повече време и пари. А данните съдържат информация, която обработена, подредена и анализирана може да ни тласка напред.

Скоростта при автоматизацията на нови процеси в организациите е критично в наши дни. Създаване на сложни процеси с множество интеграции в традиционните системи за автоматизация отнемат между 1 и 3 години. Тези срокове са неприемливи за бизнеса в наши дни.

Конкуренцията в платежните институции налагат бърза реакция и автоматизация на процесите в рамките на няколко седмици а не на години, отбеляза Богдан Аланиу, мениджър EMEA във Flowx.AI. Средата на Flowx.AI позволява бързо изграждане на нови бизнес процеси, които са достъпни през Web базирано приложение, както и през мобилни приложения. Платформата на Flowx.AI позволява служители в бизнес отделите съвместно с бизнес анализатори да създадат сами логиката на процеса и потребителските интерфейси, след което програмистите да се погрижат единствено за интеграциите с останалите системи. Промените в съществуващите процеси също се случват без излишно забавяне, което дава възможност за бърза реакция при промяна на бизнес изискванията.

Партньор на Flowx.AI за България е Сървис Центрикс, които имат дългогодишен опит в оптимизацията и автоматизацията на бизнес процеси в големи организации.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *