ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Андрей Гюров: Всички трябва да сме готови за избори

“Благодарим на колегите от БСП, които се включиха в разговорите за втория мандат. Там обсъдихме доста подробно темите, които да включим в нашата декларация и ние направихме сериозни стъпки в посока да намерим текст около, който можем да се обединим.” Това коментира от кулоарите на Народното събрание председателят на парламентарната група на “Продължаваме промяната” Андрей Гюров, след като късно снощи формацията обяви, че няма да подкрепи правителство с мандат на левицата.

Той добави, че декларацията им не е била подкрепена точно от БСП и са останали теми, които са от изключително важно значение за ПП. “Сега беше моментът да видим крачка от тях в посока тези основни цели. Знаете те са съдебната реформа, еврозоната, поддържането на една консервативна фискална политика в рамките на 3%, бюджетен дефицит, позицията относно Украйна и Изборния кодекс, естествено”, подчерта още Гюров.

Председателят на парламентарната група на ПП коментира още, че те не виждат от страна на БСП стъпки в посока срещане на тези позиции и затова няма как да ги подкрепят.

На въпрос готови ли са за избори от ПП, Андрей Гюров заключи: “Мисля, че всички трябва да сме готови за избори в сегашната обстановка”.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *