Търсене
Generic filters

Арестуваха Иван Белишки, заплашил депутат от “Възраждане” с пистолет

арест белезници

Полицията в София задържа млад мъж за отправена заплаха. Арестът е извършен на столичната улица “Нишава”. По информация на БНР задържаният е Иван Белишки.

По рано днес от партия “Възраждане” обявиха, че техен депутат – Стоян Таслаков, е бил заплашван от Белишки с пистолет. От партията твърдят още, че общо двама народни представители от “Възраждане” са били заплашвани от Белишки.

“Добре съм. Справих се с нападателя. Той има повече поражения. Нищо ми няма. Не ми звънете, нямам батерия”. Това написа на страницата си депутатът от “Възраждане” Стоян Таслаков, за когото от партията му съобщиха, че е бил заплашен с пистолет по-рано през деня.

“Таслаков е вторият народен представител от ПГ на “Възраждане”, който е системно заплашван с убийство от Иван Белишки. За това многократно са сезирани МВР и Прокуратурата, но към момента реални действия по задържането на Белишки не са реализирани”, съобщиха от “Възраждане” по-рано днес.

От СДВР потвърдиха пред БНР за ареста. Случаят се разследва.

Иван Белишки, който е син на кмета на Панагюрище Никола Белишки, и преди имал сблъсъци със закона.

Това не е първи арест за Белишки. През миналата година той бе задържан за умишлено причиняване на пожар на чужд имот – сухи треви и ниска растителност в землището на кюстендилското село Ломница. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *