ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Атанасова: “Габровски” е единствената възможност за правителство

Парламент Десислава Атанасова гласуване кабинет

“Проектокабинетът “Габровски” може да се окаже единствената реална възможност за излъчване на правителство в 48-ото Народно събрание”. Това заяви от трибуната на парламента Десислава Атанасова.

“В последните дни, а и днес, както ние всички в тази зала, така и всички български граждани, имаха възможност да се запознаят с впечатляващата биография на проф. Габровски”, подчерта тя. По думите й дори и тези, които няма да подкрепят предложеното от него правителство, не отрекоха качествата му и не си позволиха да очернят образа на един от безспорните авторитети на българската медицина, наука и общество.

“Единствената възможност за стабилизиране на българската държавност, представителна демокрация и политически живот, е излъчването на правителство с програма, с ясни приоритети и с максимално широка подкрепа от няколко политически сили”, подчерта още Атанасова.

Според нея “Габровски и кабинетът му притежават необходимите качества, за да предложат антикризисна стабилизационна програма, която да гарантира на българските граждани максимална сигурност”.

От своя страна коментар направи и народният представител от ГЕРБ – Тома Биков, който се обърна към депутатите от “Продължаваме промяната” с думите: “В това правителство няма търговци на дребно, шарлатани”. В неговия състав имало хора, чиито биографии могат да бъдат проверени, обсъждани и критикувани. В същото време в по-голямата си част представителите на “Промяната” във властта са били хора самодейци, които изобщо са били лишени от възможността да управляват, просто защото не са знаели за какво става въпрос.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *