ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Атанас Зафиров: Напусналите БСП да се откажат и от постовете си

Атанас Зафиров

„Клиентелизмът напуска БСП, след като не успя да изпълни поставената задача по овладяването на партията, смяната на ръководството и председателя и превръщането на БСП в една послушна и удобна партия.“ 

Така зам.-председателят на Българската социалистическа партия(БСП) Атанас Зафиров коментира напускането на партията от част от пернишката организация.

Припомняме, че днес стана ясно, че около 50 членове от пернишката организация на БСП напускат партията. Те обявиха, че не са съгласни с “безидейната политика на лидера Корнелия Нинова”, която според тях е причината и за лошите резултатите на изборите.

На брифинг пред медиите той обясни, че от левицата не са изненадани от това действие и го определи като последователно. И уточни, че в последните години пернишката организация в крайна сметка се е билапревърнала в един придатък на общинската администрация.

Според Зафиров този акт е начало на оздравителен процес. Той допълни, че тези хора така или иначе не сабили част от БСП и не са работили за партията. Зафиров даде за пример резултатите от последните няколко парламентарни избори, където по думите му е видно, че те са работили за други политически сили.

Зам.-председателят на БСП призова напусналите да се откажат и от постовете, на които са избрани, благодарение на партията. 

„БСП не е брошка, която можеш да закичиш на ревера си само, когато имаш интерес от това. В момента те причиняват едно огромно разочарование на своите избиратели. Затова най-достойно е да напуснат постовете, на които са избрани, всички те, включително и Станислав Владимиров – любимият кмет на Бойко Борисов,“ заключи Зафиров.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *