ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Балабанов, ИТН: Следващият парламент ще работи за хората

Парламент Станислав Балабанов ИТН

Този път ще гарантираме, че 49-ото Народно събрание ще работи за хората. Това заяви пред bTV Станислав Балабанов, който е водач на листите на “Има такъв народ” в Пловдив-област и в Пазарджик. “Най-важните неща, които “Има такъв народ” иска да каже, ще ги направи пред обществото. Във времето ни сме правили това, което сме казвали, и сме заставали зад думите си. Първото, което ще направим, е да гарантираме този път 49-ото Народно събрание да е един работещ парламент, за да могат хората да са спокойни“, каза той.

Второто нещо е да гарантират волята на хората, изразена чрез референдуми. Балабанов припомни, че екипът на ИТН в момента събира подписи за смяна на политическата система и свикване на Велико народно събрание. Според него интересът към такъв референдум е много голям и сериозен. И обеща, че много скоро ще обявят първите резултати от подписката.

“На трето място, но не и по важност, ИТН ще направи всичко възможно в 49-ото Народно събрание Северна Македония да не поеме по пътя към Европейския съюз, докато не покрие всички необходими изчиствания по Договора за добросъседство и не гарантира правата на българите там“, посочи той. Кандидат-депутатът е убеден, че на тези избори от партията ще имат по-добри резултати от предходните. По думите му на хората им трябва повече време, за да осъзнаят промените и това, което се прави за тях.

“Проблемът се казваше ГЕРБ и той съществуваше в продължение на 10 години. “Има такъв народ трябваше да се появи”, за да се удовлетвори желанието на хората на площада за промяна, за да свали Бойко Борисов от власт, за да прекрати управлението на ГЕРБ. Беше много емоционално“, изтъкна той и допълни, че затова е трябвало да се сменят няколко парламента в рамките на две години.

Балабанов все още стои зад думите си: “Махнахме Борисов, сложихме Петков, но няма разлика”. Той е категоричен, че ако влязат в следващия парламент, ще се постараят да се проведат всички необходими за хората политики и за целта ще си партнират с всички партии – най-вече десните. “Голямата част от депутатите ни бяха купени от Петков и за съжаление, повечето отцепници са техни водачи на листи в момента, за сметка на хората с каузи“, отбеляза още политикът. И пожела успех на всички, които напуснаха ИТН или са напуснали партията, за да си направят своя. Отчете обаче, че те са станали известни благодарение на каузите на ИТН.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *