ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

“Възраждане” отива на изборите с амбицията да е първа политическа сила

БТА Костадин Костадинов

Възраждане“ тръгва на тези избори с намерението да е първостепенна политическа сила в страната“. Това каза по време на пресконференция в Националния пресклуб на БТА лидерът на партията Костадин Костадинов. Той обяви водачите на листи за предстоящите извънредни парламентарни избори на 2 април и мотото, което са избрали за кампанията си тази година – “Избери свободата”.

Костадин Костадинов ще е водач на листите във Варна и в 25-и многомандатен избирателен район (МИР) в София, Николай Дренчев също ще води две листи – тази в Ловеч и в 23-и МИР – София.  Адвокат Петър Петров ще води листите в Монтана и 24-и МИР – София, Стоян Таслаков също ще води две листи – тази в Пазарджик и Пловдив област. Ангел Георгиев също ще е водач на листите в Пловдив град и Смолян. Цончо Ганев ще води листите в Бургас и в Благоевград. 

Във Велико Търново водач ще е Станислав Стоянов, във Видин – Валери Сираков, във Враца – Ивайло Папов, в Габрово – Даниел Петров, в Добрич – Константина Петрова, в Кърджали – Георги Георгиев, в Кюстендил – Димчо Димчев, в Перник – Димо Дренчев, в Плевен – Ивелин Първанов. В София област или 26-и МИР водач ще е Александър Рангелов, Искра Михайлова ще води листата в Стара Загора, Юлиян Губатов в Търговище, Георги Георгиев в Хасково, а в Шумен – Веселин Вешев.

Костадин Костадинов отбеляза, че на предходните избори той е водил листата в Разград, сега в Разград “Възраждане“ ще разчита на помощник-капитан Ивайло Хъневски, който, по думите на Костадинов, е един от учредителите на “Възраждане” и основател на организацията в Разград. В Русе водач ще е Златан Златанов, в Силистра – Маргарита Генчева, в Сливен – Климент Шопов, в Ямбол – Никола Димитров. Костадинов съобщи, че утре (21 февруари) в цялата страна листите ще бъдат регистрирани. 

Изборите се случват по-малко от година от предишните и нямаме основания да имаме промени в листите, защото сме изключително доволни от хората, които влязоха в предишния състав на Народното събрание, и точно поради тази причина ще заложим отново на тях“, заяви Костадинов. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *