ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Даниел Митов: Все още нямаме покана от БСП за разговори

Парламент Даниел Митов

“Трябва да се възстанови нормалният институционален подход към процеса, а именно – през лидерски срещи да се сформират приоритети и да е ясно какви различия има, какви са възможностите. Процедурата трябва да се извърви по нормален път”. Това коментира от кулоарите на парламента депутатът от ГЕРБ Даниел Митов.

Той уточни, че най-важното е по време на разговорите какво ще се случи.

Митов заяви, че от парламентарната група на ГЕРБ-СДС все още не са получили официална покана от БСП за разговори, като допълни, че от партията ще говорят повече, “когато се разбере на какво ги канят”.

Вчера (18 януари) Митов коментира, че е нормално да има лидерска среща и да се търсят допирни точки на сближаване, за да се установи има ли възможност за мнозинство в рамките на този парламент или няма. “От друга страна, ние имаме решение на нашия Конгрес, че няма как да влизаме в коалиционни отношения с БСП или да подкрепяме правителство с мандат на БСП”, подчерта още депутатът от ГЕРБ.

Митов бе попитан дали Бойко Борисов и Корнелия Нинова ще седнат на една маса. Тогава той заяви следното: “Аз очаквам всички лидери да седнат на една маса. Очаквам лидерска среща, както заяви г-жа Нинова. Очаквам там да е и Кирил Петков, и Христо Иванов, всички. Вярно, че Корнелия Нинова и Христо Иванов седяха на една маса доста дълго време, това няма да е някаква новина”, добави още той.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *