ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Даниел Митов: Дължим си разговор с БСП

Парламент Даниел Митов

“Политическите партии с еднаква нагласа трябва да проведат лидерски разговор”. Това заяви за Нова телевизия депутатът от ГЕРБ-СДС Даниел Митов.

След връчването на трети мандат на БСП, той коментира ще отидат ли от ГЕРБ на разговор с левицата. “Дължим си разговор. Политическите партии с еднаква нагласа, по един или друг начин, трябва да успяват да дефинират проблемите пред обществото, да дават определени решения и да формират мнозинства”, каза още депутатът от ГЕРБ.

Според него от самото начало от “Продължаваме промяната” не искат този парламент да живее, а се стремят към нови избори. “Саботираха председателя на парламента, подходиха несериозно към своя мандат и сега вече говорят за нови избори”, обвини ги още Митов.

На въпрос ще се справят ли ГЕРБ при евентуални нови избори, ако срещу тях се изправи обединение на “Продължаваме промяната” и “Демократична България”, Митов заяви: “ГЕРБ е достатъчно силна, стабилна, обединена и мотивирана в момента, така че да е сериозен претендент”. 

Той коментира още случая “Nexo” като отправи редица въпроси към “Продължаваме промяната”. Например дали “Nexo” е финансирала български политически партии? “Стана ясно, че е финансирала “Демократична България”. Финансирала ли е “Продължаваме промяната”? Защо Асен Василев искаше да обвърже българската система за електронни разплащания с крипто портфейли и да направи възможно пред нея да се заобикалят санкциите срещу Русия?”, попита Митов. 

Той отрече твърденията на депутата от “Продължаваме промяната” Настимир Ананиев, че е близък с шефа на “Nexo” Антони Тренчев. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *