ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Двама лидери на ПП-ДБ ще оглавят листите в 23-и и 24-ти МИР в София

пп-ДБ

Двама от лидерите на коалиция “Продължаваме промяната” – “Демократична България” (ПП-ДБ) ще поведат листите в столичните избирателни райони. В 23-и МИР начело застава Кирил Петков, а в 24-ти – Атанас Атанасов, предаде БНР.

Явор Божанков потвърди, че ще е кандидат за депутат от новото обединение и ще води листата в Габрово.

За 25-и избирателен район засега се предвижда водач да е Христо Петров – Ицо Хазарта.

Асен Василев остава първи в родния си град Хасково.

Все още не е ясно къде ще води председателят на “Да, България” Христо Иванов. Водаческото му място ще зависи от това коя от двете формации ще поведе пловдивската листа. За първото място в Пловдив град се обсъждат Никола Минчев или Йордан Иванов от ДБ. Във Варна повежда Даниел Лорер.  

Бившият депутат от БСП Явор Божанков ще е начело в Габрово, потвърди той пред националното радио. Вътрешни източници от двете формации обаче уточниха, че той ще е в листата, но все още не е взето окончателно решение дали ще е водач.

Избирателният район в Плевен е разпределен за ПП и най-вероятната кандидатура след оттеглянето на Иван Христанов, е на бившия спортен министър Радостин Василев. 

Кандидат за депутат от ПП-ДБ ще е и Арман Бабикян от “Ние идваме” – най-вероятно от Пловдив, но е възможно да е и в някой от софийските райони. Засега партньорът му – Николай Хаджигенов, не влиза в листите.  

Листите още не са окончателно изготвени и са в процес на обсъждане.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *