ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Добрев: Важна им е съдебната реформа, а Петков и Василев цял ден не бяха в залата

Парламент Делян Добрев

“На ПП им е важна съдебната система, затова Петков и Василев цял ден ги нямаше в залата”. Това заяви в студиото на Нова телевизия Делян Добрев от ГЕРБ.

Вчера (26 януари) в парламента малко след започването на дебата по Наказателно-процесуалния кодекс депутатите си дадоха дълга почивка, след която нямаше кворум

“По време на заседанието “Промяната” направиха комисия по електронното управление. И половината депутати на ПП и ДБ, които уж много искат съдебна реформа, не бяха в залата вчера. Ние не се регистрирахме, за да се види кой го няма”, каза Добрев.

“Как не им стигнаха 2 години, с всякакъв формат на мнозинства да си приемат каквато си поискат съдебна реформа”, продължи Добрев. “Те се правят на много ентусиазирани, внасят много законопроекти – в правна комисия са внесени 68 законопроекта, свързани със съдебната реформа”, поясни още депутатът от ГЕРБ.

Според него до края на 48-ото НС е невъзможно да се приеме съдебната реформа. 

По темата цените на горивата Добрев каза, че по време на управлението на ПП бензинът и дизелът са били 3,50 лв., а сега – 2,40 лв. “Сутринта погледнах – 2,40 лв. беше бензинът, дизелът – 2,60 лв.”, поясни той.

Делян Добрев отговори на обвиненията на Венко Сабрутев от ПП. “Каквито и графики да показва, хората зареждат по бензиностанциите и виждат, че по време на “Промяната” беше 3,50 лв., сега е 2,50 лв.”, заключи Добрев.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *