ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

ДСБ решава дали да се яви в коалиция с ПП на изборите

Атанас Атанасов

Председателят на ДСБ Атанас Атанасов

Тази седмица съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов потвърди, че се водят разговори с “Продължаваме промяната” за общо участие във вота

Национално съвещание на партия “Демократи за силна България” (ДСБ), която е част от обединението “Демократична България” ще се проведе от 12:00 ч. в “Интер експо център” в София. На форума ще присъства ръководството на политическата сила, областни и общински председатели. Гости на съвещанието ще бъдат Владислав Панев – съпредседател на партия “Зелено движение”, Христо Иванов – председател на ПП “Да, България”, Кирил Петков – съпредседател на “Продължаваме промяната”. Очаква се на форума да бъде обсъдено как да се явят на предсрочния парламентарен вот.

Тази седмица съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов потвърди, че се водят разговори с “Продължаваме промяната” за общо участие във вота, но подчерта, че все още няма нищо финализирано в преговорите за коалиция. Целта в момента е в рамките на преговорите по най-прагматичен начин да видим възможно ли е да направим конструкция, която да отговори на въпроса как ще се управлява страната, как ще се реформира, посочи той.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *