ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

За 2023 г. политическите лидери с пожелания за мир, здраве

Бойко Борисов пожела здраве, Стефан Янев – открити хора

След като Кирил Петков от „Продължаваме промяната“ поздрави симпатизантите си по случай новата 2023 г. с видеоклип, на който се вижда как кара сърф, и други негови колеги отправиха своите новогодишни поздравления.

От ГЕРБ-СДС честитиха новата година с видеокартичка във „Фейсбук“ профила на лидера на партията Бойко Борисов, която бе озвучена лично от него. Тази година той не направи традиционно изявление точно в полунощ, но от картичката пожела на симпатизантите си: „Здраве, здраве и пак здраве“.

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова поздрави за ЧНГ с думите:

„Приятели, нека новата година бъдe здрава, щастлива, плодородна! Нека всеки миг да бъде вълшебен, всеки ден – чудесен, а всяка бръчка от усмивка! Нека е мирна, свята, честита и много успешна за всички Вас! За себе си, желая само здраве и хората без които не мога да са до мен! Весело посрещане на Новата 2023!“

На свой ред председателят на парламентарната група на ДПС Мустафа Карадайъ написа:

Честита нова година! От името на ДПС и от свое име поздравявам всички с новата 2023 година и пожелавам здраве и благополучие, мир и просперитет. Изминалата година беше година на поредното изпитание пред всички нас като общество и държава, тя върна кошмара на войната в Европа и създаде несигурност пред мирното бъдеще на човечеството повече отвсякога в най-новата ни история. И в същото време всички тези бедствия, кризите, пандемията, човешкото страдание ни предоставят и поредна възможност да се поучим от грешките си и да направим правилните избори и като общество да се справим с разединението, разделението и противопоставянето.

Нека посрещнем новата 2023 година с по-голяма надежда за обединение и работа с общи усилия в името на по-доброто ни бъдеще!“ завърши поздрава си Карадайъ.

Лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов поздрави симпатизантите си с видеообръщение от старата столица Плиска.

Да оставим нещо, с което да се гордеят децата ни. Да им оставим нещо, което да ни запише в историята на човечеството. Защото човек е толкова голям, колкото са големи неговите мечти. Същото нещо важи за народите и за техните държави. Мечтайте, дерзайте и да живее България.”

Председателят на БСП за България Корнелия Нинова поздрави симпатизантите си също с видеообръщение, но от дома си.

Изпращаме 2022-а – трудна и предизвикателна година. Родината ни беше изправена пред изпитания – българските семейства понесоха тежестта на кризите. Винаги в трудни моменти сме показвали силата на българския дух. Нека посрещнем 2023 г. с вяра, надежда и решителност, че можем да я направим заедно по-добра. Пожелавам да спрем войната, да има мир. Да има спокойствие и сигурност – във всеки български дом да има топлина, любов и разбирателство.

От “Демократична България” честитиха новата 2023 г. само с картичка в социалните мрежи.

Лидерът на „Български възход“ Стефан Янев бе по-многословен. В профила си той написа: 

Честита 2023 година! Пожелавам през новата година да бъдем безкомпромисни към лъжата.

Да намерим пътя към истината. Да бъдем заобиколени от открити хора. Да стигнем до правилните решения в името на нашите семейства, общество и Родина. За много години!“

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *