ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Йорданка Фандъкова: Няма да се кандидатирам за кмет на София

Йорданка Фандъкова

Няма да се кандидатирам за кмет на София, а какво ще правя след това – дори сама не съм решила“. Това коментира пред медии днес Йорданка Фанкъдова.

Сега имам още много работа. Както виждате, има неща, които изискват много време. Гражданите са нетърпеливи. На мен понякога ми се струва, че някои неща много бавно  се случват. Но най-важното е да се случат“, каза Фандъкова, цитирана от БТА. Тя присъства на символичната първа копка на “Градината на Татяна Лолова”, направена днес. Пространството се намира в квартал “Гео Милев”, до блок 266, на ул. “Андрей Николов” 22. 

Всеки ден е битка. Тук говорим за един, на пръв поглед, дребен казус – една квартална градинка. Но тя изискваше четири-пет години истинска битка, усилия и намиране на решение. Много политици изпреварват даже и гражданите да обявяват идеи, да ги подкрепят. Но, когато дойде време за работа, за реална работа, когато трябва да спазваш закона и законосъобразно да намериш решение – тогава някак си оставаме много малко“, каза още Фандъкова.

Затова битките са всеки ден, докрая – за да можем да защитим максимално много неща за София, да ги придвижим. Ще ми се, разбира се, да започнем строителството на метрото през “Слатина”. Това за мен е най-важният, най-стратегическият проект. Това също беше голяма битка. Имаме осигуреното финансиране и се надявам, докато още съм кмет, тази година да започне строителството на още шест километра“, коментира още Йорданка Фанкъдова.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *