ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Кирил Добрев: Преброителите за утрешния конгрес на БСП са подменени

Кирил Добрев

Преброителите за утрешния конгрес на БСП са подменени. Това коментира преди заседанието на Националния съвет на БСП Кирил Добрев. Той заяви, че ръководството на БСП е увеличило членовете на комисията по жалбите, с което ще се оказва натиск.

“Всички вътре, които ще бъдат преброители, са някакви религиозни такива последователи на Нинова. Ако тези преброители, които са броили на три конгреса досега и не е имало проблем, защо се налага тяхната 100-процентова смяна? Второ, което е много интересно, аз, като засегнат от Нинова, мисля да се жаля в мандатната комисия дали съм делегат или не съм. Тя беше от 12 члена, а в момента е нараснала на 18, за да може да се “гарантира” какво – мнозинството в тази комисия”, обясни Добрев.

Този следобед се провежда заседание на Националния съвет на БСП. Кворум беше събран. Очаква се лидерът на БСП Корнелия Нинова да направи отчет на ПГ “БСП за България” и на дейността на 48-то Народно събрание. Националният съвет трябва да приеме решение за участието и регистрацията на партията в ЦИК за изборите на 2 април и да утвърди формулата за участие на социалистите в тях.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *