ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Костадинов: Заради Ковачки ще “изгорят” и останалите ТЕЦ-ове

Парламент Костадин Костадинов

“Само аз ли мисля, че заради Ковачки някак съвсем между другото ще “изгорят” и останалите български тецове?” С пост във “Фейсбук” лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов коментира акцията на европейската прокуратура срещу корупцията в енергетиката ни.

Лидерът на “Възраждане” смята, че “шумната акция” на европейската прокуратура идва неслучайно на фона на предстоящото предоговаряне на Плана за възстановяване и устойчивост, който предвижда 40% от българските ТЕЦ-ове да бъдат затворени.

Костадинов пита защо точно сега е имало вмешателство в енергетиката ни, при положение, че европейската прокуратура е имала стотици случаи на корупция у нас, в които е могла да се намеси, но не го е направила.

Само аз ли смятам, че европейската прокуратура можеше досега да се намеси стотици пъти в случаи на срамна, публична корупция у нас, но не го направи досега, като вместо това изненадващо постави на мушката българската енергетика?”

В края на поста си във “Фейсбук” Костадинов заявява предизборно: “Задавам реторични въпроси, на които отговорите трябва да бъдат дадени на 2 април. Тогава всеки един от нас ще трябва да избира между свободата и робството. Аз направих правилния избор. Направете го и вие! Избери свободата!”, обръща се към гласоподавателите лидерът на “Възраждане”.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *