ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Костадинов за номинацията на акад. Денков: Подигравка с НС

Костадин Костадинов

Кандидатурата на акад. Николай Денков за премиер е подигравка за Народното събрание. Този човек, когато напусна системата на образованието, предизвика една мощна колективна въздишка на облекчение сред всички в системата на образованието.

Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов по повод номинацията за премиер на акад. Николай Денков от страна на “Продължаваме промяната”. 

“Няма как да подкрепим кабинет на ПП, както не подкрепихме кабинет на ГЕРБ. Те нямат никакви различия нито във вътрешнополитически план, нито във външнополитически. Техните различия са чисто личностни. ПП нямат никакви разминавания с ГЕРБ. Те са за еврозоната и унищожаването на българския лев, за са за нови чертежи на американски самолети, за са за предоставяне на оръжие на Украйна и внасяне на опасно ядрено гориво за АЕЦ “Козлодуй”, произведено в Америка. Няма да отидем на среща с ПП. Не отидохме на среща с ГЕРБ, няма да отидем и с ПП. Двете партии са едно и също нещо”, повтори Костадинов. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *