ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Костадин Костадинов: Няма да отстъпим от позициите си за еврото

Парламент Костадин Костадинов

“Ние имаме позиции, които защитаваме тук в парламента и няма да отстъпим от тях”. Това заяви от кулоарите на парламента лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов. Той бе категоричен, че от партията ще продължават да настояват за референдум за еврото, а също така и ще настояват решението за оказване на военна помощ за Украйна, да бъде оттеглено.

На въпрос, ако “Възраждане” получи третия мандат, как ще действат от партията, Костадинов заяви, че те си говорят с всички в парламента и единственото, което ще направят, е просто да ги попитат кой ще подкрепи програмата им. “И те си говорят с нас и искат нашата подкрепа, само че те си представят нещата така, както преди са си ги представяли с т. нар. патриоти”, добави още лидерът на “Възраждане”. Той поясни обаче, че досегашният им метод няма да бъде поощряван от партията и го обясни по следния начин: “ние сега ще ви дадем тук нещичко, вие ще си го ядете, ще си го крадете, а пък няма да ни занимавате с другите по-сериозни неща”.

Костадинов заключи, че “Възраждане” говори за политики, а не за постове или позиции.

Припомняме, че от партията обявиха, че днес на 11 януари започват подготовката и събирането на подписи за запазването на българския лев и на финансовия суверенитет на страната.

Костадинов каза тогава, че без свобода България ще бъде просто територия, която е управлявана отвън и то много лошо. Според него страната ни върви стремглаво надолу.

Той заяви още, че в следващите три месеца ще съберат над половин милион подписа за провеждането на референдум по темата, ще обиколят улиците, градовете и селата на България, за да поискат от българите подкрепа в битката за свобода, за правото на избор и за демокрация.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *