ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

МС одобрява компенсации за родителите на деца, неприети в детски градини

Министерски съвет сграда

Служебното правителство ще одобри на днешното си заседание средства за компенсиране на родителите на деца, които не са приети в държавни или общински детски градини – за периода ноември и декември миналата година. Заседанието ще започне от 10:00 часа в Министерския съвет, съобщават от правителствената пресслужба.

В дневния ред е включено още Решение за определяне на възложител за проектиране и изграждане на нов граничен контролно-пропусквателен пункт Струмяни – Берово между общините Струмяни, област Благоевград и Берово, Източен район на планиране и Република Северна Македония.

Кабинетът предстои да обсъди проект на Закон за представителните искове за защита на колективните интереси на потребителите. 

Служебните министри предстои да обсъдят промени в Закона за държавните резерви и военовременни запаси, както и в Закона за екстрадицията и европейската заповед за арест

В дневния ред на днешното правителствено заседание са още проекти на закони за изменение и допълнение на Закона за биологичното разнообразие, а също и на Закона за чистотата на атмосферния въздух.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *