ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Никола Минчев: Да дават меморандума с Джемкорп на прокуратурата

Никола Минчев

Росен Христов говори целенасочено срещу ПП и ДБ, при положение че 4 партии са били в предишния кабинет, отбеляза Никола Минчев

Атаките на служебният министър на енергетиката Росен Христов към предишното правителство са политически. Това коментира пред БНТ Никола Минчев от “Продължаваме промяната”.

По думите му прави впечатление, че Христов говори целенасочено срещу “Продължаваме Промяната” и “Демократична България”, при положение че 4 партии са били в предишното правителство.

Минчев каза още, че нямат притеснения дали меморандумът с “Джемкорп” ще бъде даден на прокуратурата и ДАНС, тъй като по думите му в него няма нищо притеснително. Става въпрос за необвързващ меморандум с намерения за инвестиции, каза Минчев.

За втория мандат Никола Минчев каза, че са опитали да постигнат максимално широк консенсус около своята декларация с управленски приоритети. За третия мандат Минчев каза, че определящо ще бъде на кого ще бъде връчен, от това ще зависи евентуалната подкрепа на “Продължаваме промяната”.

Ако третията мандат отиде в ДБ, те са наш естествен партньор, с тях разговорите биха били най-лесни и най-продуктивни.

За хипотезата мандатът да отиде при “БСП за България” Никола Минчев каза, че на покана за среща ще се отзоват.

Явяването на избори не е самоцел, желанието за управление също не може да е безкрайно. Да влезем в управление не е на всяка цена, не можем да правим безпринципни компромиси, каза още Никола Минчев.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *