ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Петко Димитров: В БСП се възцари мракобесието

В БСП се възцари мракобесието. Днешното (вчерашно – б.р.) решение Конгресът да изключи 13 социалисти заради политическата им позиция, която се различава от тази на управляващата върхушка в партията, е безпрецедентно и твърде далече от уставните правомощия на взелите решението. Това заяви минути след като бе изключен от БСП общинският съветник и член на Изпълнителното бюро на БСП – София Петко Димитров.

Димитров е най-младият общински съветник в Столичния общински съвет. Сред казусите, с които пряко се ангажира са спасяването на къщата на Райна Княгиня и съдбата на площад „Славейков“.

Той е председател на Младежкото обединение на Софийската организация на партията от 2018 до 2020 година. Неговият мандат е белязан от активната работа и множеството инициативи на младите социалисти. Кампанията „24 х 24“, която бе посветена на проблемите на 24-те района на София, бе изключително успешна.

Петко Димитров е секретар на Изпълнителното бюро на БСП – София с ресор „Младежки дейности и доброволчество“.

„Никой и нищо не може да ми попречи да продължа да работя за това, в което вярвам като социалист и това, за което са ме избрали софиянци“, категоричен е Димитров.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *