ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

ПП и ДБ подписаха споразумение за общо явяване на изборите

пп и дб

Лидерите на коалиция “Продължаваме Промяната – Демократична България” подписаха споразумение за общо явяване на предсрочните парламентарни избори на 2 април тази година. Подписи под споразумението сложиха Кирил Петков и Асен Василев за “Продължаваме промяната“, Христо Иванов за “Да, България“, Атанас Атанасов за “Демократи за силна България“, Владислав Панев и Добромира Костова за “Зелено движение“.

“Поемаме ясен ангажимент заедно да продължим демократичната промяна и да работим за изграждане на истинско модерно управление. Наша обща отговорност е да осигурим ясна посока за развитие и да направим следващите конкретни стъпки за реформиране на институциите, за да върнем доверието на гражданите и да модернизираме страната. Обединяваме сили за постигането на една обща цел: развитие на България като справедлива държава с конкурентна иновативна икономика, висок стандарт на живот и намаляващо неравенство”, написаха на Фейсбук страницата си от “Демократична България”.

“Коалиционните партньори се съгласяват да обединят сили в постигането на една обща цел: развитие на България като справедлива държава с конкурентна иновативна икономика, висок стандарт на живот и намаляващо неравенство”, посочват от ПП.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *