ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Радев: Развитието на младите хора е най-важната стратегическа цел за България

Развитието на младите хора е най-важната стратегическа цел за България, посочи президентът Румен Радев, който участва в церемонията по връчване на националния приз “Студент на годината”:

“Започва поредната предизборна кампания. Чуваме всякакви стратегически цели. Но най-важната стратегическа цел за България – това е развитието на младите хора. Ако ние не заложим на тази стратегическа цел, всички останали цели губят смисъл. На вас се пада и задачата да промените моралния климат в родината, да изметете невежеството и лъжата от обществения живот, да не се примирявате с несправедливостта, с корупцията, които раждат безнадеждност. В тежките години на прехода мнозина се примириха и приеха безизходицата като някаква национална орисия. Но вие сте друго поколение. И аз очаквам вие да приемете вашата поколенческа мисия да отхвърлите фатализма, да отстоявате справедливостта и прогреса”, каза президентът на младите хора.

Организатор на събитието е Националното представителство на студентските съвети в България. На церемонията бяха отличени студенти с доказани постижения в науката, културата и спорта.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *