ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Радев ще се запознае с анализ, показващ подготовката на Въоръжените ни сили през 2022 г.

Румен Радев

Държавният глава и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев ще се запознае с анализа на състоянието и подготовката на Въоръжените сили през 2022 година. Анализът ще бъде представен от началника на отбраната адмирал Емил Ефтимов, а във форума ще участва министърът на отбраната Димитър Стоянов, съобщиха от президентството.

В събитието ще участват и висшият команден състав на Българската армия, генерали и офицери от видовете Въоръжени сили, директори на дирекции в Щаба на отбраната и Министерството на отбраната, началници и командири на структури на пряко подчинение на министъра на отбраната.

По-късно ще бъде открита годишната конференция на началника на отбраната на тема “Предизвикателствата на текущата среда за сигурност и процесите в НАТО към готовността и развитието на способности на Въоръжените сили”.

По-късно днес държавният глава ще замине за Варшава, Полша, където ще участва в срещата на държавите от форума Б9. Американският президент Джо Байдън също е във Вършава, където пристигна след изненадващо посещение в Киев и среща с държавния глава на Украйна Володимир Зеленски.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *