ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Ченчев: Нашата партия е подготвена за носенето на отговорност

“Ние казахме, че сме отговорни пред страната си и че очакваме това, защото сме БСП – нашата партия винаги е подготвена за носенето на отговорност.” Това заяви в студиото на Нова телевизия депутатът от БСП Иван Ченчев. Той добави, че не случайно третия мандат е “кризисен” и тяхната задача е да се преборят с тази теория.

Ченчев коментира думите на лидера на БСП -Корнелия Нинова, която заяви, “Радев има мъжки комплекс към жената, която го е направила президент”. 

“Факт е, че Радев се размина в действията си по отношение на това какво очакват левите хора в България. Политиките, които прилага служебният кабинет, не съвпадат с това, което БСП иска да се случи и настоява в програмите си”, каза депутатът. 

Той отказа да каже кой ще бъде кандидатът за премиер на БПС, като заяви, че името ще бъде обсъдено първо на Национален съвет на партията. 

Също така отрече и БСП да търси подкрепа от ГЕРБ, като предложи проектокабинетът “Габровски”. “Не вярвам на подобни твърдения. Всичко това, което се говори, са някакви фишеци в кризисно време. Аз призовавам всички партии за едно отговорно поведение. Виждаме спиралата от избори докъде ни доведе”, каза Ченчев. 

Относно това в какъв срок ще върнат мандата, депутатът от БСП заяви, че това ще се случи, ако усетят, че “новите избори са неизбежен ход”.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *