ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Ако се стигне до трети мандат, Борисов пак ще лансира Габровски

"В момента в София проф. Габровски сам си подбира екип, който да е максимално отдалечен от всички партии. За мен това е единственият работещ вариант да се направи правителство с кратък живот, за да се вземат неотложни решения, които са важни за хората, защото всичко е спряло." Това заяви пред репортери в Силистра лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Според него неврохирургът проф. Николай Габровски е бил натоварен с изключително тежка и патриотична задача, но е уверен, че ще бъде подбран добър екип, който по-най бързия начин трябва да влезе за гласуване в Народното събрание. Той отбеляза, че това не е кабинет на ГЕРБ, а само е подкрепен от партията.

Борисов бе категоричен, че няма шанс за реализиране на втория мандат за съставяне на кабинет, защото "с корупцията никой не иска да се сдружи". И подчерта, че партията му нямало да прави повече крачки назад и ако се стигне до трети мандат, от ГЕРБ ще настояват да бъде предложено това правителство, което ще избере проф. Габровски за премиер. "Няма да влизаме в никакви съглашателства повече, да угаждаме на когото и да било, направихме не една, не две, а три крачки назад, само и само държавата да се стабилизира", каза лидерът на формацията.

Според него миграционният проблем може да бъде спрян само със съдействието на Турция. По думите му в последните месеци България се е превърнала в основен дом на трафикантите. "Затова загубихме уважението на много страни в Европа. Преди години нулева миграция при ГЕРБ и при мен, сега виждате какъв хаос. Всеки ден полицаи задържат каналджии", отбеляза той.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *