ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Бившият шеф на КАТ-София ще съди вътрешния министър

тенчо тенев

Бившият шеф на "Пътна полиция"- СДВР комисар Тенчо Тенев обяви, че ще съди МВР-шефа Иван Демерджиев. Според него някой дава лъжлива информация на вътрешния министър. "Началникът на РПУ излиза виновен за всичко и за всички. Той не може да стои до 400 човека и да следи какво прави всеки от тях. Има йерархия и всеки знае какви са неговите задължения, заяви Тенев"

Работех 10 години с началниците на РПУ-тата в София и знам колко са сериозни и отговорни, заяви той. „Колежката от Пето РПУ, под чието ръководство беше заловен Георги Семерджиев, прегазил с колата си две млади жени на бул. „Черни връх“, не вярвам да е осъществявала чадър и да не е осъществила контрол. На него му беше направен обиск, след който бяха открити големи количества наркотици, беше съставена преписка и всичко беше дадено на прокуратурата“, заяви той.

Сменени бяха доста колеги на територията на страната, които работеха доста добре при предишните избори, отчете той. „Това е необяснимо. Някой дава лъжлива информация на министъра и той не може да оцени правилно хората, които работят в системата на МВР, убеден е комисар Тенев.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *