ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Цонев предложи управляващите да си правят тест за наркотици

Парламент Йордан Цонев

Всички, които управляват в момента, да си направят по един тест за наркотици. За това настоява зам.-председателят на парламентарната група на ДПС Йордан Цонев. "Опитах се да обобщя ситуацията с един филм от близкото минало, само ще добавя наркотиците. Става въпрос за филма "Секс, лъжи и видео", обясни Цонев. А за наркотиците чел по медиите: "Аз сериозно говоря. Нека да видим. Да направят тестове. Чета в медиите, а пък и виждам поведение, което на моменти е точно такова." По думите му имало доста сигнали в тази посока: "Говоря за тези, които управляват в момента. Има доста сигнали. Този кабинет на Петков и Василев е кабинет, който създаде хаос и безброй скандали. Не мога да ги изброя всичките, толкова са много. Аз чета в медиите, а и виждам", повтори депутатът.

Няма да подкрепим кабинета на Асен Василев, обяви той. "Много трудно се управлява със 121-2-3 депутати. Ние го правихме по времето на Пламен Орешарски и оттеглихме подкрепата си. Не може да събереш мнозинство за един закон. Това ще бъде агония за самите тях. По-добре да отидем на избори", смята Цонев. И допълни, че изборите не са хаос, но управлението е. "По-добре е да се състави след изборите един кабинет, който е със 130-140 депутати, едно хомогенно евроатлантическо общество, което да върне нормалността в политиката", каза депутатът пред bTV. И определи като евроатлантически партиите "Продължаваме промяната", ГЕРБ и ДБ. "Ако спрат да правят глупости и да смятат, че политическите опоненти са врагове, и започнат да преговарят, ще се стигне до резултат", смята Цонев.

Зам.-председателят на ПГ на ДПС коментира и съпартиеца си Делян Пеевски: "Той отдавна нищо не казва на Кирил Петков и Асен Василев, защото смята, че няма смисъл да се говори на хора, които лъжат."  По думите му Пеевски дарявал депутатската си заплата на манастир.

За дипломатическия скандал с представителите на Руската федерация у нас и тяхното изгонване, Цонев посочи, че това е направено по ред и процедура, които делигитимират самото действие.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *