ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Има шанс за управление на ГЕРБ с ПП – само след 3-4 условия

Парламент Александър Дунчев

Единственият шанс за управление на ГЕРБ с "Демократична България" и "Продължаваме промяната" е, ако ГЕРБ изпълнят три-четири условия.

Това обяви депутатът от ПП Александър Дунчев в ефира на БНТ.

Той посочи и конкретните три условия – смяна на главния прокурор, нова антикорупционна комисия, смяна на всички корумпирани кадри в държавната администрация.

Дунчев уточни, че на срещата между ГЕРБ и ПП в Народното събрание, която ще се проведе във вторник, ще се обсъжда спирането на кражбите, корупцията и демонтирането на всички порочни практики и схеми, от последните 20 години.

Депутатът обясни, че тъй като ПП и ДБ не могат да управляват самостоятелно, то затова единствената им политическа опция е да кажат кои са условията, при които могат да работят с всеки.

"Ние ще подкрепяме ГЕРБ, както направихме за еврото, както направихме за оръжията за Украйна", обясни депутатът от "Продължаваме промяната".

В същото време той отбеляза, че не е нужно "Продължаваме промяната" да е в управлението, макар че призна, че има няколко души от парламентарната му група, които жадуват за власт и постове. Като цяло обаче повечето му колеги в ПП и ДБ били в парламента заради хората и го показвали всеки ден.

Дунчев заяви, че от ПП категорично подкрепят модернизирането на армията и са за покупката на нови самолети Ф-16. В същото време уточни, че част от колегите му са гласували против това решение, защото искат да видят първата партида.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *