ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Има вероятност да се организира референдум за смяна на управлението

Осман Октай

Има определени кръгове в страната, които целенасочено и умишлено работят за дискредитиране на парламентаризма. Това коментира пред БНР политическият анализатор Осман Октай.

Голяма е вероятността да бъде организиран референдум за смяна на държавното управление и въвеждането на президентска република, предупреди той.

"Правят така, че да плашат хората, да ги безпокоят… И след време, ако има организирани и предизвикани бунтове, може да се опитат отново да омърсят партиите и да предизвикат референдум за президентска република. Трябва да се подчертае, че и поведението на партиите дава основание да се говори за това", коментира Октай по повод парламентарната криза, породена от невъзможността да се избере председател на Народното събрание. 

Бившият зам.-председател на ДПС прогнозира, че няма да се стигне до съставяне на стабилно правителство.   "Ще видите как партиите в новия парламент дори няма да седнат да говорят една с друга. Това означава, че в средата на месец март догодина отново ще има избори", каза той.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *