ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Кандидат-депутати от Смолян, Кърджали, Шумен са „за“ идеи на КНСБ

Хотел "Соколица" Смолян

Експертите на Конфедерацията на независимите синдикати в България продължават срещите по места с кандидат-депутати в предстоящите на 2-ри октомври избори.

В три поредни дни – 27-29-и септември, Регионалният съвет на КНСБ в Кърджали проведе срещи с кандидат-депутати от “Да България”, “Има Такъв Народ”, БСП и ГЕРБ.

Областният координатор на конфедерацията Иванка Караколева запозна представителите на четирите политически сили с Меморандума за социално-икономическо развитие на България за следващите четири години.

Тя представи исканията на КНСБ за повишаване на доходите и ефективни мерки за овладяване на инфлацията и за излизане от икономическата криза. По време на разговорите кандидат-депутатите припознаха предложенията на конфедерацията и обещаха да работят за реализирането им.

Регионалният съвет на КНСБ в Шумен разговаря вчера (29 септември) с кандидат-депутатите от “Продължаваме промяната” – проф. Николай Денков и Николай Колев, и с кандидатите на ГЕРБ – Красимир Вълчев, Албена Неделчева и Борислав Иванов.

Регионалният съвет на КНСБ в Смолян вчера се срещна с Емил Келешев, дигитален предприемач и кандидат за народен представител за Смолян от “Продължаваме промяната.“

Обсъдени бяха перспективите пред бизнеса в региона, доходите на работещите и как могат да нараснат пропорционално на инфлацията. Теми на разговор бяха и възможностите за разкриване на нови работни места. Келешев сподели притесненията си от обезлюдяването на региона заради миграцията на младите хора, които търсят по-добра възможност за реализация и по-добри доходи или в чужбина, или в по-големите населени места в страната.

Борислава Кирилова

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *