ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Кметът на Кресна прекрати членството си в БСП

Николай Георгиев

Кметът на община Кресна Николай Георгиев прекрати своето членство в БСП със собственоръчно подписано заявление до Общинския съвет на БСП в града, съобщи Радио Благоевград. 

Като гражданин, той приема за своя единствена политическа кауза занапред интересите на своите съграждани и декларира отново пред тях верността си към принципите на свободата, мира, хуманизма, равенството и справедливостта. 

Георгиев подчертава пред тях, че ще продължи да се застъпва с цялата тежест на своя авторитет за техните граждански права и за опазването на тяхното лично и колективно достойнство.

Като кмет на община Кресна, Николай Георгиев намира за по-почтено, по-честно и по-отговорно да продължи да изпълнява своите функции, без да се съобразява в бъдеще с партийната дисциплина или решенията на партии, защото в определени случаи те могат да се разминават с интересите на местната общност.

Николай Георгиев се обръща с апел към представителите на всички политически партии в Община Кресна и към своите съграждани, независимо от техните пристрастия, да се водят във всичките си действия единствено и само от интересите и волята на местната общност.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *