ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Лечева нарече обвиненията на Радостин Василев “кариеристични амбиции”

Министерство на младежта и спорта Весела Лечева

Служебният министър на младежта и спорта Весела лечева отговори на обвиненията на депутата от "Продължаваме промяната" Радостин Василев, че е осуетила избирането му за председател на парламентарната спортна комисия. 

"Моят предшественик на поста отново забърква името ми в някакви негови кариеристични амбиции. Разбрах от изявлението му, че съм се била обаждала, за да осуетя неговото избиране за председател на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта. Това не е истина", категорична е тя. 

"Очевидно ме надценява, като внушава, че с мое обаждане мога да предреша решение на българския парламент. Второто внушение е, че не съм искала той да е председател, защото ПП „Продължаваме промяната“ са подали сигнал срещу мен в КПКОНПИ. Очевидно подценяват КПКОНПИ, ако си мислят, че те определят дейността си съобразно поста на някого. Категорично заявявам, че не съм се обаждала на никого от Народното събрание и не ме е страх от проверка на КПКОНПИ. Всичко останало са лъжи и манипулации с името ми", посочва Весела Лечева. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *