ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

На изпроводяк БСП се скара и с “Възраждане”

Александър Симов

В последните часове на настоящото Народно събрание и преди да разменят реплики с доскорошните си коалиционни партньори от ИТН, от БСП влязоха в конфронтация и с "Възраждане".

Представителят на левицата Александър Симов обвини депутатите на Костадин Костадинов, че вчера са подкрепили ратификацията на изменението за договорите за самолетите Ф-16 и така на практика се включили в "бъдеща евроатлантическата коалиция".

"Възраждане" са патерица на ГЕРБ, която се вади от чекмеджето, когато ГЕРБ закъсат за гласове, които между другото ни поставя и въпроса за моралния облик на Костадин Костадинов, тъй като, не знам дали Вие си спомняте, но аз си спомням как само допреди няколко години той висеше на "Позитано" с горещите молби да бъде издигнат за кмет на София и като не стана това, очевидно е решил, че евроатлантическото русло е много по-удобно за него“, заяви Симов.

"Момчето се е объркало, и през ум не ми е минавало да се кандидатирам за кмет на столицата", отговори Костадин Костадинов и напомни:

"Единственият град в България, в който на балотажа БСП не подкрепи кандидата срещу ГЕРБ – това го направиха в цялата страна, с едно-единствено изключение, знаете ли кое беше то? Варна. Тогава причината беше, аз ще ви кажа това –  задкулисните връзки на ГЕРБ и на БСП".

Костадинов отрече участие в "заговор" за сваляне на правителството, в каквото го обвини лидерът на БСП Корнелия Нинова.

"Това правителство се самосвали. Ако някой е участвал в "заговор", това са лицата Петков, Василев, Нинова, Иванов, Атанасов – мандатоносителите на това управление – със своите безумни действия, малоумни решения, които сега, днес трябваше да оправяме постфактум. Те доведоха страната до ръба на катастрофата", отбеляза Костадинов.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *