ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

НФСБ излезе с позиция за задържаната патриотка

анелия велева

Партията на вицепремиера Валери Симеонов излезе с позиция по повод за задържането на Анелия Велева – председател на НФСБ в Костинброд.

Във въпросното съобщение хората на Симеонов заявяват, че осъждат остро каквато и да е съпричастност към криминално деяние, каквото е трафика на хора. След което ни припомнят, че преди две години инициирали промяна в закона, с която драстично са увеличени санкциите за трафиканти на хора.

В заключение от обединения фронт казват, че след приключване на работата на разследващите органи и установяване на фактите относно съпричастността на Анелия Велева към подобно деяние, ръководството на политическата сила ще излезе със свое становище.

Както "Параграф 22" съобщи по-рано Анелия Велева бе задържана преди три дни при акция на АМ "Тракия" за трафик на мигранти.

При акцията в събота бяха арестувани общо деветима българи и петима чужденци. Срещу част от тях, сред които и Велева, вече са повдигнати обвинения за незаконен трафик. Мигрантите са от сирийски и иракски произход. Трябвало да бъдат закарани до българо-сръбската граница. 

Според визитката на Велева, тя кандидат за депутат през 2014 г. Година по-късно се кандидатирала и за кмет на Костинброд, но не е избрана.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *