ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Няма да се сливаме с ДБ, избирателят посочи кой иска да го управлява

Радослав Рибарски

Ясно сме заявили, че на този етап разговори за коалиции няма да се водят. Това заяви пред Nova News  избраният за народен представител от "Продължаваме промяната" Радослав Рибарски.

Той допълни, че ще бъде направено "всичко възможно, за да има мир и България да върви по пътя, по който са избрали избирателите".

На въпрос какво смятат да сторят от партията, ако руският посланик Елеонора Митрофанова присъства на официалното откриване на 48-ото Народно събрание следващата сряда, Рибарски отговори, че конкретни действия не са обсъждани, а решението ще бъде взето на Националния съвет на партията.

По думите му по време на Националния съвет ще се вземе и решението кой от ПП да бъде издигнат за зам.-председател на парламента.

По темата защо са се отказали да се обединят с "Демократична България" и така да излязат като първа политическа сила, депутатът обясни, че няма как да го направят, тъй като избирателят ясно е посочил коя да бъде първата политическа сила, която да състави правителство.

"Искрено се надяваме ГЕРБ да успее да се справи с отговорността, която му е възложил избирателят", отбеляза Рибарски.

Според него сред първите неща, с които трябва да се захване новият парламент, е бюджетът и въпросът с модернизацията на българската армия, която "не търпи повече отлагане".

Той сподели също така, че компенсациите за бизнеса и битовите потребители заради високите цени на енергията трябва да продължат.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *