ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

“Ние идваме!” иска общо явяване с ДБ и ПП на изборите

Николай Хаджигенов - Арман бабикян - Ние идваме

Движението "Ние идваме!" на бившите депутати Арман Бабикян и Николай Хаджигенов ще предложи на "Демократична България" и "Продължаваме промяната" общо явяване на предсрочните избори през есента.

"Изцяло споделяме тревогата на съпредседателя на "Демократична България" Христо Иванов за отговорността, пред която е изправено нашето поколение. В продължение на политиката ни от последните три тура избори, проведени след протестите от 2020 г., смятаме за логично общото явяване на предстоящия извънреден парламентарен вот“, допълват от движението. "Антикорупционна коалиция, обединяваща общите възможности, капацитет и воля, е отговорният начин да се изправим с лице срещу мафиотизацията на страната, икономическата и социална криза, както и външнополитическите рискове в условията на война, водена от режима на Путин", посочват от "Ние идваме".

По-рано днес пред журналисти в парламента съпредседателят на ДБ Христо Иванов обяви, че обединението ще предложи на "Продължаваме промяната" общо явяване на предсрочните избори. И беше категоричен, че до момента ДБ не е водила предизборни разговори с други партии.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *