ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Нинова отрече да изнасяме оръжие за Украйна или Русия

Корнелия Нинова

Вицепремиерът и министър на икономиката и индустрията, лидер на БСП, Корнелия Нинова отрече България да изнася оръжие за Украйна или Русия. "Борисов, лъжеш. България не изнася оръжие нито за Украйна, нито за Русия", коментира Нинова, цитирана от пресцентъра на БСП във връзка с изказване на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов от днес.

По думите й, ако страната ни изнасяше оръжие, "едва ли сега натискът върху правителството от външни сили щеше да е толкова голям" и "едва ли външният министър на Украйна щеше да стои два дни в парламента и да чака решение за износ на оръжия". 

Нинова поставя на Борисов въпроса как се изнася оръжие неофициално, както и къде са товарителниците за Украйна. "Да, заводите работят, но не за Русия или Украйна", посочва тя.

"За другите може да е простено да говорят глупости, но ти си бил министър-председател. Би трябвало да знаеш що е то сертификат за краен потребител. Покажи поне един за Украйна. Не можеш, защото няма такъв", заявява Корнелия Нинова.

По думите й, първите мъже в държавата не са спрели да говорят за оръжия на най-светлите християнски празници. "Как пък една дума не ви се откъсна за цени, инфлация, доходи, бедност, данъци, акцизи. Загрижили се за световния ред, без грам грижа за собствения си народ", коментира Нинова.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *