ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Нинова вече не командва в БСП, друг го прави

Станислав Владимиров

Станислав Владимиров-кметът на Перник, който е и член на социалистическата партия коментира в интервю за БНТ темата за ситуацията в БСП.

"Онзи хубавец, който го уволниха от президентството за некадърност – това е човекът, който в момента и кадрува, и е ментор в нашата партия, и е говорител на нашата партия. Дори Корнелия Нинова вече не взима решения и тук въпросът е каква е зависимостта на Корнелия Нинова от въпросния господин. Защото от този човек, освен да сее омраза, друго не съм видял", възмущава се Владимиров, като от думите му се разбира, че визира Калоян Методиев.

Кметът на Перник добави още, че след дълги размишления още преди няколко месеца е взел решение да напусне Националния съвет на БСП.

"Напуснах Националния съвет на БСП, защото този орган отдавна не функционира – събира се рядко, с подпис се отстраняват неудобните, а когато в редките си случаи се събира, то е, за да спасява Корнелия Нинова", поясни Владимиров.

По негово мнение, БСП е извлякла основно негативи от участието си в кабинета Петков и по този начин се е отдалечила от понятието за модерна лява партия. Владимиров добави още, че ще се кандидатира за втори мандат начело на Перник от БСП, стига ръководството на партията да не вземе друго решение.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *