ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Очевидно без първата политическа сила, трудно ще има кабинет

Парламент Десислава Атанасова

"Ако не получим какъвто и да е знак, че ще се търси решаване на кризите с отговорност, то ние за пореден път ще демонстрираме не само самочувствие, но и факта, че имаме експерти, които можем да предложим за кабинет."

Това обяви след консултациите при президента Десислава Атанасова от ГЕРБ. Тя каза, че все още има възможности за разговори по някои приоритети. Добави още, че многократно са призовавали партиите да видят пред какви рискове е изправена страната, ако евентуално се стигне до нови избори.

Председателят на ГЕРБ заяви, че е очевидно, че без първата по сила политическа партия много трудно би се сформирал кабинет.

Десислава Атанасова добави, че дори предложената контактна група не се е приела с никакво разбиране от страна на партиите. Тя поясни, че всичко предложено от тях е било с цел да се търси мнозинство по определени теми и уточни, че това все още седи на масата като вариант. В заключение призова партиите хубаво да си помислят по въпроса.

От думите й стана ясно, че все още президентът не ги е информирал кога ще бъде връчен проучвателният мандат за формиране на правителство.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *